Canagan

Hvis du gerne vil sørge for, at din hund får en god og varieret kost, skulle du tage at prøve hundefoder fra Canagan. Canagan producerer højkvalitetsfoder med nogle af de bedste råvarer, du kan opstøve. Giver du din hund foder fra Canagan, behøver du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt din hund får det, den har brug for.

Canagan fokuserer på at fremstille deres foder biologisk korrekt, så det bedst muligt matcher hundes ernæringsmæssige behov. Canagan har udviklet foderserier til hvert af hundens livsstadier. Hos DollarDog kan du derfor finde den fodertype, der passer bedst til din hund derhjemme ved at udforske vores sortiment herunder.

 

7 varer

Faldende orden
pr. side

Forkæl din hund med kornfrit Canagan-hundefoder

Hos DollarDog kan vi varmt anbefale hundemaden fra Canagan. Deres foder fremstilles i henhold til hundes naturlige behov for ernæring. Hunde er kødædere, og deres primære behov for protein bør derfor komme fra animalske kilder.

I foderet fra Canagan kommer den største proteinkilde fra kød og fisk og dernæst fra proteinfyldte grøntsager. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund får dækket sit behov for en proteinrig kost. Derudover kommer de fleste af foderets kulhydrater fra søde kartofler, som hunde har nemmere ved at fordøje. 

Derudover er Canagans foder kornfrit. Det er det, fordi hunde, som er kødædere, har meget svært ved at fordøje korn. De kan simpelthen ikke nedbryde den stivelse, der findes i korn som majs, hvede eller byg, og det kan give dem problemer med maven eller andre typer allergier. Korn er på ingen måde gavnlige for din hund, og derfor er Canagans hundefoder produceret, så det minder mest om hundes naturlige kilder til føde.

Find også andet alsidigt kvalitetshundefoder her

Det er ikke altid lige nemt at finde frem til det foder, der passer til lige netop din hund. Derfor forhandler vi hos DollarDog en lang række af hundefoder fra anerkendte og populære mærker, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Vil du gerne prøve kornfrit hundefoder fra en anden producent, kan det være, du skal lægge en pose foder fra Naturea GrainFree eller Now Fresh i kurven. Er du på udkig efter hundesnacks, skulle du tage at prøve dem fra RigtigHundeMad, der bl.a. er lavet på ansjoser, kalv, okse eller kalkun. Uanset hvad du leder efter, har vi det i vores sortiment.

Der er altid hjælp at hente hos DollarDog

Har du også svært ved at finde rundt i de mange produkter til hunde, så skal du ikke være fortvivlet. Vi har stor fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed, og vi har derfor nøje udvalgt alle vores produkter til hunde, så de matcher vores værdier. Du kan altid være sikker på, at hvad end du køber mad, udstyr, legetøj eller lignende, er det i særklasse.

Hos DollarDog kan du altid få hjælp, hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af Canagan hundefoder eller andet hundeudstyr. Det kan også være, du har behov for et godt råd ift. din hund og dens træning – uanset hvad det er, så hjælper vi dig gerne. Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03, eller skriv til vores mail info@dollardog.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik og træningscenter i Helsinge. Vi glæder os til at se dig.