Hundeposer

Når man vælger at tilføje et logrende medlem til familien, følger der et ansvar med over for hunden, men også over for ens medmennesker. Hunden skal have mad, kærlighed og gåture, og herunder har man et ansvar for at rydde op efter sin hunds efterladenskaber. Derfor har vi hos DollarDog naturligvis flere variationer af hundeposer, som er uundværlige under gåturen.

Her på siden finder du foruden hundeposer også tilbehør i form af tasker til hundeposer og godbidder, så du er helt dækket ind under gåturen. Med andre ord har vi altså lige de produkter, du har brug for, når hunden skal luftes. Køb hundeposer og tilbehør i dag, så både du og andre kan nyde naturen uden at træde i en dårlig overraskelse.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Find hundeposer og tilbehør til gåturen her 

Når man lufter hund, følger der ofte handlinger, som kræver en hundepose. Tag et kig på vores gode udvalg af hundeposer og vælg dem, der passer bedst til dit og din hunds behov. Vi har hundeposer i kraftig kvalitet og med bindehåndtag fra Eldorado, som er nemme at binde, ligesom vi har poser på rulle fra Trixie

Til den miljøbevidste hundeejer har vi bionedbrydelige hundeposer både med og uden hank og i flere størrelser. Disse poser er 100 % biologiske og kompostbare, og de nedbrydes på blot 12 uger. Vi har også biobaserede hundeposer, der er nummereret med 1-15, så du nemt kan se, hvor mange der er tilbage. Saml din hunds efterladenskaber op med endnu bedre samvittighed med disse hundeposer!

Du kan også få andet tilbehør til gåturen her på siden, nemlig små tasker til hundeposer fra Hunter, Cloud7 og Ruffwear, som kan sættes fast på hundesnoren. Så er du sikker på at huske dine hundeposer hver gang. Se også vores multi box fra FLEXI, som du kan have i lommen og bruge til enten hundeposer eller godbidder.

DollarDog har alt til gåturen! 

Er du på udkig efter andre nødvendige remedier til gåturen som halsbånd, seler eller hundetøj, kan du også finde det hos DollarDog. Har du også kat, så tag et kig på vores store udvalg af produkter til katte, som bl.a. omfatter halsbånd og seler. Vi har alt det, du har brug for, når kæledyrene skal luftes!

Har du spørgsmål til vores store sortiment af produkter til hunde og katte, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til vores mail info@dollardog.dk. Du har også mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du naturligvis gerne må tage din hund med.